Se resultater

SportLog er udviklet af SportLog ApS.

Historien bag SportLog
SportLog startede i efteråret 2012 som et værktøj til at håndtere skader og skadesbehandling. Systemet blev oprindeligt udviklet for at lærere og fysioterapeut på Balle Musik- & Idrætsefterskole bedre kunne overskue elevernes skader og behandlingsforløb. I værktøjet kunne lærerne oprette elevernes skader og fysioterapeuten kunne notere behandlinger og genoptræningsplaner. Systemet havde ligeledes en funktion hvor der kunne bookes tider hos fysioterapeuten.

Idrætsakademiet i Kolding, som var en af skolens samarbejdspartnere, blev interesseret i systemet og valgte også at implimentere det på deres skole.
Ligeledes valgte Kolding Kommune at benytte systemet til deres eliteidrætsudøvere i kommunen.
Eftersom flere interesanter begyndte at benytte systemet, opstod der også behov for flere funktioner.

I sommeren 2013 blev systemets fys-booking udvidet, så udøverne selv kunne logge ind og booke tid, og i vinteren 2013 blev systemet udbygget med en kalender og dagbogsfunktionalitet, så udøverne kunne logge informationer om deres træning og præstation. I løbet af forået 2014 er systemet blevet udvidet med statistik-funktionalitet, så udøvere og undervisere kan skabe et overblik over træningsmængde og præstation ved de enkelte udøvere.

Herfra er det gået stærkt med nye funktioner - bl.a. vores iOS app i 2016, træningsplanlæggeren der kom i 2017 og Android app i 2018.
Fra 2018-2019 er hele systemet blevet gennemgået og forbedret ned til den mindste funktion. Siden har samtidig fået et nyt design der tilpasser sig til alle enheder fra de mobile til store pc-skærme.


SportLog er pt. i en rivende udvikling og mange flere funktioner er i støbeskeen. Følg med her på siden under nyheder, hvor de bliver annonceret.

Handelsbetingelser og privatlivspolitik
Brug af SportLog og des funktioner er underlagt SportLogs handelsbetingelser som kan findes her.
Klik her for at læse handelsbetingelserne
Klik her for at læse privatlivspolitikken