Se resultater

SportLog hjælper dig med at planlægge din daglige træning, holde styr på progressionen og dermed også motivationen og udviklingen.
Læs mere om funktionerne herunder.

Overblik over din idræt


SportLog giver dig et overskueligt overblik over din træning, dine mål og kommunikationen mellem dig og dine trænere.
Når du logger ind på SportLog møder du først din forside, hvor de vigtigste funktioner er samlet for at give dig overblikket og genveje til de ting du bruger i din dagligdag.

Træningskalender


Din træningskalendergiver dig styr på hvornår du træner. Du kan vælge farve til de forskellige træningstyper, så du f.eks. har en til styrketræning, konditræning, tekniktræning, kampe osv.
Du får også automastik træningspas lagt ind af dine undervisere, fra de hold du er medlem af i SportLog. Hertil kan være tilføjet træningsprogrammer og øvelser.
Har du booket en tid ved fysioterapeuten, vil den ligeledes være vist i kalenderen.
Til alle aftaler i kalenderen kan du skrive træningsdagbog og få dannet statistik.
Du kan selvfølgelig også oprette private aftaler i din kalender og du kan abonnere på kalenderen i din egen kalender i f.eks. Microsoft Outlook, Apple Kalender eller kalenderen på din smartphone og tablet, så aftalerne fra SportLog automastisk bliver vist i din egen kalender.


Træningsdagbog


Den helt store styrke i SportLog kommer frem når du laver dagbog til dine træninger. I SportLog er der indbygget en dagbogsfunktion hvor du kan skrive dagbog til alle dine træninger i kalenderen. Dagbogen er opbygget som et lille spørgeskema hvor du svare på hvordan din træning har været og kan angive data og beskrivelser af træningen og personlig præstation. Det tager højest et par minutter efter hver træning at udfylde dagbogen og når du ser statistikken over dine træninger, så bliver dagbogen hurtigt et effektivt værktøj til at overskue bl.a. træningsmængden, præstationen og motivationen over den sidste periode.
Underviserene kan oprette præcis de punkter som skal indgå i dagbogen, så den bliver relevant for træningen og sportsgrenen.


Statistik


SportLog giver dig fuld overblik over dine træninger. I statistik-funktionen kan du vælge at se statistik over de sidste træninger eller den seneste periode. Statistikken kan hjælpe dig med at optimere din træning, så du træner mere optimalt.
I statistikken kan du f.eks. få vist statistik over din træningsmængde, træningsintensitet, dagsform, søvnniveau, personlig score - eller lige det der er relevant for din idræt.


Kompetencer


SportLog har en funktion til at oprette kompetencecirkler der hjælper dig med at fokusere på udviklingen af dine kompetencer. Du kan samligne nye og tidligere kompetencecirkler for at synliggøre din udvikling. Dine undervisere kan hjælpe med at oprette kompetencecirklerne og låse dem du de ikke kan ændres.
Kompetencerne der arbejdes med kan angives individuelt til de enkelte hold.


Målsætning


Du kan oprette mål og delmål i SportLog, og blive hjulpet med at nå deadlines for dine mål. SportLog tæller ned til deadlines og gør dig opmærksom på forestående mål, bl.a. ved at sende dig push-beskeder til din smartphone og computer 30 dage, 7 dage og 1 dag før målet.


Kropsdata


SportLog har et værktøj til at logge dine kropsdata og give dig et visuelt billede af progressionen. Den enkelte klub kan vælge hvilke oplysninger der skal kunne logges og herefter kan de enkelte udøvere gemme målinger og uploade billeder af kropsholdning.


Træninger og øvelser


SportLog har et komplet system til at bygge træningsøvelser og lave træningsprogrammer. Øvelserne kan bygges op med bl.a. beskrivelser, videoer og billeder. Der kan tagges muskelgrupper og laves tegninger og tilføjes musik fra Spotify.
Øvelser kan samles i træningsprogrammer som også kan inddeles i dele (f.eks. opvarmning, træning, afslutning). Der kan logges data under alle øvelser (f.eks. sæt,belastning, repetitioner) og det hele kan deles med andre brugere på SportLog og tilføjes til træninger i kalenderen.

Behandlerbooking


Har du brug for en tid hos jeres fysioterapeut eller anden behandler? I behandlerbooking kan du se ledige tider og booke tid hos jeres behandlere. Din booking bliver automatisk vist i din kalender og kan også afmeldes hvis nødvendigt.


Skader og behandlinger


Du får et godt overblik over dine skader og de vejledninger og træningsprogrammer dine behandlere deler med dig.
I SportLog kan du hele tiden følge dine behandlers estimat for hvornår dine skader er færdig behandlet.

Hold-overblik


På dine holdsider kan du få et overblik over alle dine holdtræninger og dagbøgertil træningerne. Når du vælger statistik under hold, ser du kun statistiken på baggrund af de dagbøger du har skrevet til det givende hold. Under holdet kan du også skrive og se opslag på holdets opslagstavle.Har du læst om hvad SportLog kan tilbyde undervisere? Ellers så klik her.